Kriza vlasti u Crnoj Gori: DF blizak Vučiću traži ostavku premijera - Glas Istre

Ona Trazi Njega U

Gradska kartica.

Crna Gora: kompromis ili izvanredni izbori? | Politika | DW | Prilikom ulaska na područje druge države, može postojati obveza evidentiranja ulaska od strane nadležnih tijela za obavljanje granične kontrole — u putnu ispravu unosi se ulazni štambilj, s naznakom graničnoga prijelaza i datuma ulaska.

Mobilne aplikacije. Aktuelni događaji. Demonstranti su tokom šetnje gađali policiju raznim predmetima, dvojica policajca su teže povrijeđena. Odluku da se u Sandžaku danas nakon džume-namaza sprovedu sedžade doneli su članovi Mešihata Islamske zajednice Sandžaka, čiji je predsednik muftija Senad ef. Bitka na Igmanu, jedna je od najznačanijih bitaka tokom odbrane od agresije na Bosnu i Hercegovinu.

Protest ugostitelja u Podgorici: Nezadovoljni epidemiloškim mjerama, traže pravo na rad

Agresorske snage su u ljeto Hrvatska bi trebala pomoći Crnogorcima kako god može. Podrška Crnogorcima, puno ste napravili treba još malo. Podrška Dukljanima! Pretplatite se na Premium te osvojite vrhunski električni romobil ili neki od deset pametnih uređaja. Upravo se čita HRT-ov voditelj pozirao sa suprugom koju rijetko pokazuje, ona trazi njega u podgorici mu odmah 'lajkala' Doris Pinčić. Vučić nas proziva zbog Oluje, a BiH optužuje generale: Ovo su pravi motivi iza tih napada Nalet rezervacija.

HRT-ov voditelj pozirao sa suprugom koju rijetko pokazuje, fotku mu odmah 'lajkala' Doris Pinčić

Vlada sad ne može progurati niti jedan zakon u Skupštini. Jasno je da će se neko rješenje morati naći ili ići na izbore koje ona trazi njega u podgorici opozicija. Janjušević, međutim, tvrdi da oni ne bi mnogo toga promijenili. Stranke koje sada čine parlamentarnu većinu opet bi chat za samce kraljevica u situaciji da formiraju vlast ali bi to išlo još teže nego poslije Čak ni DPS-u, koji bi ušao u njih s dosta bojazni da se ne pokaže osipanje njihovog biračkog tijela dok bi se njihovi manji partneri borili za prelazak izbornog praga.

Navigacijski izbornik

Jednostavno, sex oglasi livno u ovom trenutku služe kao izgovor za jačanje pregovaračke pozicije jednom dijelu aktualne vlasti. Vladajuću većinu u Crnoj Gori ukupno čini desetak stranaka s dosta ona trazi drustvo programima koje je ujedinila borba za smjenu višedesetljetne vlasti DPS-a. Imaju samo jednog zastupnika više od oporbe. Iako mnogi misle da će ih upravo strah da se DPS ne vrati držati na vlasti 4 godine, gotovo svakodnevni međusobni sukobi sugeriraju da će se u jednom trenutku ipak morati ići na izvanredne izbore. Slično misli i Janjušević. No Mandić tvrdi da veći dio zastupnika parlamentarne većine ne podržava Krivokapića za premijera, kao ni predsjednika parlamenta Aleksu Bečića.

ZELENO LICE PODGORICE

Crnogorska vlast je u krizi nakon što je u parlamentu Crne Gore usvojena rezolucija o Srebrenici te je na prijedlog Krivokapića smijenjen ministar pravosuđa Vladimir Leposavić zbog osporavanja genocida u Srebrenici. Crnogorski parlament broji 81 zastupnika, a tijesnu vladajuću većinu od 41 zastupnika imaju predstavnici tri koalicije koje su Otkad je u prosincu ljubavni-oglasi crnogorska vlada bilo je jasno da će veće kritičare imati u zastupnicima vladajućeg prosrpskog Demokratskog fronta DF nego u oporbi koju predvodi Demokratska partija socijalista Mila Đukanovića, no nitko nije očekivao da će DF krenuti u bojkot crnogorske skupštine.

Cure iz rovinj

No taj dio teksta Rezolucije nije stigao do javnosti u Srbiji gdje su čelnici DF-a gostujući u medijima bliskim ona trazi njega u podgorici u Beogradu optuživali čelnike nove crnogorske vlasti da su izdali srpstvo, a Srbe učini genocidnim narodom. U odgovoru na seriju ovakvih optužbi, naročito dužnosnika iz Beograda, ministarstvo vanjskih poslova Crne Gore reklo je da se radi o nerazumljivim i čudnim motivima inspiriranim pokušajima političkog i medijskog 'spina' teksta Rezolucije o Srebrenici, koji je usmjeren direktno protiv vladajućih struktura u Crnoj Gori.